Airco voor Unicef

De Elementen heeft eind juni een airco mogen plaatsen op een zeecontainer van Unicef!

Er was ons gevraagd om voor dit unieke project van “Rooftop Immersive Studio” voor Unicef een airconditioner te leveren en te installeren. In de bloed hitte van eind juni hebben wij een binnenunit in de container geplaatst en de buitenunit aan de achterkant van de container.

Container werd verbouwd door “Goed ! Bezig Producties

Unicef gaat de container aankomend jaar gebruiken bij festivals en festiviteiten. In de container zit een “bioscoop” waar je op unieke en geheel bijtijds wijze meer inzicht krijgt in de wereld waar Unicef voor vecht.

 

Op de foto staat onze STEK-/ f-gassen monteur Ko bij de zeecontainer van Unicef. Een dag keihard werken in de blakkerende zon. Maar uiteindelijk een super koele zeecontainer van binnen!