Over ons


De Elementen is een installatiebedrijf uit Amsterdam.  Wij monteren, onderhouden, beheren en adviseren over installatiewerken, zoals elektra, gas, water, dak- en zinkwerk, sanitair en verwarming, bij consumenten en bedrijven. Lees bij “Diensten” aan welke diensten u concreet kunt denken.

Wij zien het vakgebied “Installatietechniek” duidelijk als één gebied: Het maakt in onze ogen niet uit wat er door een leiding heen stroomt: gas, water, elektra, lucht, … . Het moet in alle gevallen goed en veilig zijn, aan de wensen van de klant voldoen en tevens aan de eisen die er gesteld worden vanuit de wetgeving.
De van oudsher gescheiden delen van het vakgebied installatietechniek, zoals loodgieter en elektricien, raken steeds meer met elkaar verweven in de huidige tijd. Bijvoorbeeld de nieuwe generaties C.V. ketels zijn een brok techniek waar zowel water, gas, elektra en IT aan te pas komen.
Door alle kennis en kunde onder een dak te hebben kunnen wij onze klanten op een breed gebied voorzien van advies en diensten.

 

De Elementen is in 2015 ontstaan uit De Ingenieur B.V. (www.deingenieur.com). De Ingenieur bouwt, onderhoudt, restaureert, beheert en adviseert over woningen en bedrijfsruimten. Het enorme vertrouwen dat De Ingenieur van haar klanten kreeg heeft voor een enorme groei gezorgd. Er is een duidelijke behoefte aan kwaliteit, professionaliteit, beleefdheid, netheid en eerlijkheid in de bouw. Dit maakte het mogelijk een lang gekoesterde wens om een installatiebedrijf te starten die voldoet aan de wensen en eisen die onze klanten en wij willen.
Sinds eind 2018 zijn wij ook f-gassen en STEK-gecertificeerd (categorie 1) om aan koelinstallaties (zoals airco’s, warmtepompen en koelinstallatie) te mogen werken.
De Elementen B.V. is een 100% zuster van De Ingenieur B.V.

De directie van De Elementen heeft haar visie en doelstellingen vastgelegd in een beleidsverklaring.
Klik hier voor de beleidsverklaring.

We streven bij al onze werkzaamheden naar 100% tevredenheid.
Ook bij de afhandeling van eventuele klachten: klik hier voor het klachtenformulier.